Για τιμές, διαθεσιμότητα & βοήθεια στην επιλογή του κατάλληλου προϊόντος επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ. 210 6690900, 210 6047000 ή στείλτε μας email στο marketing@mobius-datalex.gr

prosfora se epilegmena proionta

Η Mobius Datalex ΑΕ διανέμει από το 1984 θερμικούς εκτυπωτές, barcode scanners, mobile terminals, ασύρματα δίκτυα και λοιπά προϊόντα barcode και ασύρματης συλλογής/επεξεργασίας δεδομένων. Διαθέτει στοκ για άμεση παράδοση σε πάνω από 100 δημοφιλή προϊόντα. Πελάτες της είναι αποκλειστικά επαγγελματίες της πληροφορικής (Μεταπωλητές, Software Houses, System Integrators, κλπ.).

Για το Μάρτιο η Mobius Datalex προσφέρει τα παρακάτω προϊόντα σε ειδικές τιμές*, άμεση παράδοση και με την πλήρη εγγύηση κατασκευαστή.

prosfora-se-proionta-zebra

 

* Price Protection Plan (3P)
Όλα τα προϊόντα της Mobius Datalex που πωλούνται στο κανάλι καλύπτονται από το πρόγραμμα 3P που εξασφαλίζει τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς. Αν μέσα σε τρεις ημέρες από την τοποθέτηση της παραγγελίας σας βρείτε καλύτερη τιμή από άλλο διανομέα, ενημερώστε μας και θα σας καλύψουμε τη διαφορά.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106690900 (κο Μπερίκος) ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να σας ενημερώσουμε για τις ειδικές τιμές των παραπάνω προϊόντων και να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Φόρμα Επικοινωνίας

Παρακαλώ επιλέξτε
Invalid Input
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας
Παρακαλώ συμπληρώστε το επώνυμό σας
Παρακαλώ συμπληρώστε την επωνυμία της εταιρείας σας
Invalid Input
Παρακαλώ εισάγετε το τηλέφωνό σας
Λάθος εισαγωγή. Παρακαλω ξαναπροσπαθήστε.
Invalid Input
Invalid Input