Για τιμές, διαθεσιμότητα & βοήθεια στην επιλογή του κατάλληλου προϊόντος επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ. 210 6690900, 210 6047000 ή στείλτε μας email στο marketing@mobius-datalex.gr

Η Mobius-Datalex, μία από τις πιο οικονομικά υγιείς και εύρωστες εταιρίες εξοπλισμού αυτόματης συλλογής δεδομένων, mobility, θερμικών εκτυπωτών και ασύρματων δικτύων στην Ελλάδα, μέλος του Ομίλου Θεοδώρου, προχώρησε σε σημαντική ενίσχυση και βελτίωση της προϊοντικής της βάσης. Στρατηγική της Mobius Datalex είναι να παραμείνει ο πιο αξιόπιστος προμηθευτής εξοπλισμού για μεταπωλητές, system integrators και software developers.

1. ZEBRA: Premier Solution Partner Status

Zebra Premier Solution Partner

Ο Όμιλος Θεοδώρου έγινε επίσημος Premier Solution Partner της Zebra/ Motorola για ολόκληρη την γκάμα των προϊόντων του Αμερικανικού κολοσσού σε συστήματα συλλογής δεδομένων, mobility και εκτύπωσης ετικετών. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί σημαντική αναβάθμιση της υπάρχουσας 20ετούς συνεργασίας του Ομίλου Θεοδώρου με τη Zebra, η οποία εξαγόρασε το 2015 όλες τις δραστηριότητες Auto-ID της Μotorola.

Η συνολική γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει:

  • Θερμικούς εκτυπωτές ετικετών
  • Φορητά τερματικά και scanners
  • Εκτυπωτές πλαστικών καρτών
  • Εξοπλισμό και υπηρεσίες εγκατάστασης ασύρματων δικτύων
  • Αναλώσιμα

2. Η Mobius Datalex κεντρικός distributor της TSC

TSC Logo

Η Mobius Datalex ανέλαβε την κεντρική διανομή των προϊόντων της TSC στην Ελλάδα. Η TSC είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εκτυπωτών ετικετών barcode παγκοσμίως, προσφέροντας μία ευρεία γκάμα προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

3. Η Mobius Datalex κεντρικός distributor της Datalogic

Datalogic logo

Η Mobius Datalex αναβάθμισε την εξαιρετική συνεργασία της με την Datalogic αναλαμβάνοντας την κεντρική διανομή των προϊόντων Datalogic στην Ελλάδα. Η πλήρης γκάμα των προϊόντων συμπεριλαμβάνει:

  • Φορητά τερματικά
  • Barcode scanners γενικής και βιομηχανικής χρήσης και για εφαρμογές λιανικής

4. Περαιτέρω ενίσχυση των προσφερόμενων υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης

Η Mobius Datalex ενίσχυσε περαιτέρω το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης με πρόσληψη εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού με στόχο την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση του δικτύου μεταπωλητών και system integrators και την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών.

 

Εάν επιθυμείτε να σας επισκεφτούμε για να σας ενημερώσουμε περαιτέρω για τις εξελίξεις καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 6690900 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

Φόρμα Επικοινωνίας

Invalid Input

Invalid Input
Παρακαλώ εισάγετε το ονοματεπώνυμό σας
Παρακαλώ εισάγετε το email σας
Παρακαλώ εισάγετε την επωνυμία της εταιρείας σας
Παρακαλώ εισάγετε το τηλέφωνό σας
Invalid Input
Invalid Input