Για τιμές, διαθεσιμότητα & βοήθεια στην επιλογή του κατάλληλου προϊόντος επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ. 210 6690900, 210 6047000 ή στείλτε μας email στο marketing@mobius-datalex.gr
  • pic01

Αύξηση παραγωγικότητας κατά 14%!

Ο νέος φορητός υπολογιστής TC8000 της Zebra θα φέρει την επανάσταση στις λειτουργίες της αποθήκης σας. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του προσφέρει αυξημένη παραγωγικότητα – συγκεκριμένα, κατά μέσο όρο εξοικονομεί 14% ανά εργαζόμενο σε σχέση με τους παραδοσιακούς φορητούς υπολογιστές ενώ παράλληλα απλοποιεί όλες τις λειτουργίες σε μία αποθήκη. Ο TC8000 ελαχιστοποιεί τις κινήσεις χάρη στην πρωτοποριακή γωνία σάρωσης που διαθέτει, εξαλείφοντας με αυτόν τον τρόπο τις φορές που οι εργαζόμενοι πρέπει να γείρουν τη συσκευή για να δουν την οθόνη του. Είναι 33% πιο ελαφρύς σε σχέση με άλλους υπολογιστές γεγονός που μειώνει δραστικά τη σωματική κόπωση των εργαζομένων.

Εξαιρετική εργονομία, παραγωγικότητα και άνεση των εργαζομένων

Η νέα γωνία σάρωσης εξαλείφει τις κινήσεις που απαιτούν οι παραδοσιακοί υπολογιστές για την προβολή της οθόνης με αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγικότητας κατά 14%, τη μείωση της κίνησης του καρπού κατά 55% και τέλος τη μείωση της μυϊκής προσπάθειας κατά 15%.

Στιβαρή κατασκευή, έτοιμη για χρήση στην αποθήκη σας

Ο στιβαρός και ανθεκτικός σχεδιασμός του τον καθιστά κατάλληλο για χρήση ακόμα και στα πιο απαιτητικά και δύσκολα περιβάλλοντα αποθήκης. Ο TC8000 λειτουργεί αξιόπιστα ακόμα και μετά από 2000 χτυπήματα που προέρχονται από πτώσεις. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικός σε σκόνη και υγρασία, καθώς επίσης και σε ακραίες θερμοκρασίες.

Δυνατότητα σάρωσης πολλαπλών κωδικών και ολόκληρων φορμών με μία μόνο σάρωση

Η τεχνολογία SimulScan που διαθέτει επιτρέπει την εύκολη ανάγνωση ετικετών πάνω σε κουτιά ή παλέτες, οι οποίες περιέχουν πάρα πολλούς κωδικούς , αλλά και φορμών, οι οποίες περιέχουν χρήσιμα πεδία κειμένου, check boxes, υπογραφές κ.ά.

Οθόνη αφής προηγμένης τεχνολογίας για μεγαλύτερη ευελιξία στην εισαγωγή δεδομένων

Διαθέτει μεγάλη οθόνη που ενσωματώνει την τεχνολογία All Touch Terminal Emulation (ATTE) για διαισθητική χρήση. Οι εργαζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το δάχτυλό τους, ακόμα και αν φορούν γάντια, ή ένα στυλό για να αλληλεπιδράσουν με τις εφαρμογές της επιχείρησης, με πλήρη υποστήριξη multi-touch.

Μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας

Ο TC8000 διαθέτει μπαταρία τριπλάσιας χωρητικότητας σε σχέση με άλλους υπολογιστές της κατηγορίας του, η οποία του παρέχει άφθονη ισχύ για τρεις βάρδιες. Δυνατότητα αλλαγής της μπαταρίας σε ελάχιστα δευτερόλεπτα χωρίς το κλείσιμο της συσκευής.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για να έλθετε σε επαφή μαζί μας, καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 6690900 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

Παρακαλώ επιλέξτε
Invalid Input
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας
Παρακαλώ συμπληρώστε το επώνυμό σας
Παρακαλώ συμπληρώστε την επωνυμία της εταιρείας σας
Invalid Input
Παρακαλώ εισάγετε το τηλέφωνό σας
Λάθος εισαγωγή. Παρακαλω ξαναπροσπαθήστε.
Invalid Input
Invalid Input