Για τιμές, διαθεσιμότητα & βοήθεια στην επιλογή του κατάλληλου προϊόντος επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 210 6690900 ή στείλτε μας email στο marketing@mobius-datalex.gr
  • zebra-zq500-pic01

Μοναδικός συνδυασμός υψηλής απόδοσης, ανθεκτικότητας και αξιοπιστίας

Η νέα σειρά φορητών εκτυπωτών ZQ500, λόγω του μικρού μεγέθους και του ελάχιστου βάρους των εκτυπωτών της, αποτελεί την ιδανική λύση για εκτύπωση ετικετών στον τομέα των μεταφορών/ logistics και της ελαφριάς βιομηχανίας. Ο στρατιωτικής ποιότητας σχεδιασμός καθιστά τους εκτυπωτές της νέας σειράς τις πιο ανθεκτικές, σταθερές και αξιόπιστες συσκευές στην αγορά, καθώς αντέχουν σε πτώσεις 2 μέτρων σε τσιμέντο.

Οι εκτυπωτές της σειράς ZQ500 είναι σε θέση να λειτουργούν αποτελεσματικά και αποδοτικά καθ' όλη τη διάρκεια του έτους ακόμα και στα πιο αντίξοα περιβάλλοντα. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά εύκολα στη χρήση, καθώς διαθέτουν φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον και μεγάλα, ευδιάκριτα κουμπιά για τις περιπτώσεις κατά τις οποίες οι χειριστές φορούν γάντια.

Υποστηρίζουν εκτυπώσεις πλάτους μέχρι 72mm (μοντέλο ZQ510) και έως 104mm ( μοντέλο ZQ520). Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα ασύρματης διασύνδεσης WLAN, ενώ διαθέτουν παράλληλα πιστοποίηση Made for iPod®/iPhone®/iPad® και Wi-Fi Alliance, ώστε να συνδέονται με οποιαδήποτε κινητή συσκευή Apple®, Android™ και Windows®.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για να έλθετε σε επαφή μαζί μας, καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 6690900 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

Παρακαλώ επιλέξτε
Invalid Input
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας
Παρακαλώ συμπληρώστε το επώνυμό σας
Παρακαλώ συμπληρώστε την επωνυμία της εταιρείας σας
Invalid Input
Παρακαλώ εισάγετε το τηλέφωνό σας
Λάθος εισαγωγή. Παρακαλω ξαναπροσπαθήστε.
Invalid Input
Αποδείξτε ότι δεν είστε ρομπότ