Για τιμές, διαθεσιμότητα & βοήθεια στην επιλογή του κατάλληλου προϊόντος επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ. 210 6690900, 210 6047000 ή στείλτε μας email στο marketing@mobius-datalex.gr

Η Zebra, μετά και την εξαγορά – έκπληξη της Motorola Solutions, ανασχεδιάζει ριζικά την γκάμα των προϊόντων της με κεντρική ιδέα την κάλυψη του πλήρους φάσματος Sense –Analyze –Act.

Όσον αφορά το branding, θα χρησιμοποιηθεί το νέο λογότυπο Zebra, το οποίο θα αντικαταστήσει τόσο το λογότυπο Motorola (scanners, terminals, wireless), όσο και το παλιό λογότυπο Zebra (εκτυπωτές, κλπ). Η Zebra ανασχεδιάζει επίσης τη στρατηγική Go to Market, με κεντρικό άξονα την ίδια στρατηγική που έχει ακολουθήσει για τους εκτυπωτές και που την οδήγησε στην πρώτη παγκόσμια θέση στην αγορά του Enterprise Asset Management του Mobility και του κλασικού ΑIDC. Και αυτή η τακτική δεν είναι άλλη από την υποστήριξη των Channel Partners.

Καλά νέα λοιπόν για την Mobius-Datalex που έχει 20ετή συνεργασία με τη Zebra και έχει αναδειχθεί distributor της για την Ελλάδα.

Και βέβαια καλά νέα και για τους συνεργάτες μας με δεδομένο ότι η Mobius- Datalex από την πρώτη στιγμή ίδρυσής της ακολούθησε μια αταλάντευτη πολιτική υποστήριξης αποκλειστικά του καναλιού χονδρικής.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για όλες τις εξελίξεις θα φροντίσουμε να σας ενημερώνουμε τακτικά. Αν θέλετε μάλιστα να σας κάνουμε μια προσωρινή ενημέρωση για τις ευκαιρίες που φέρνει η νέα ZEBRA και στην δική σας επιχείρηση καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 6690900 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

Invalid Input
Invalid Input

Invalid Input
Παρακαλώ εισάγετε το ονοματεπώνυμό σας
Λάθος εισαγωγή. Παρακαλω ξαναπροσπαθήστε.
Παρακαλώ εισάγετε την επωνυμία της εταιρείας σας
Invalid Input
Παρακαλώ εισάγετε το τηλέφωνό σας
Invalid Input