Για τιμές, διαθεσιμότητα & βοήθεια στην επιλογή του κατάλληλου προϊόντος επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 210 6690900 ή στείλτε μας email στο marketing@mobius-datalex.gr
  • pic00

Μοναδικός συνδυασμός κομψότητας και υψηλής απόδοσης

Το νέο HERON HD3100 της Datalogic ήρθε για να σας εντυπωσιάσει, καθώς συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την αισθητική με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα τελικά σημεία πώλησης (P.O.S.). Ο κομψός και μοντέρνος σχεδιασμός του μαζί με τα ηχεία που διαθέτει αναβαθμίζουν την εμπειρία του χρήστη στα τελικά σημεία πώλησης.

Το HERON HD3100 διατίθεται σε μαύρο ή λευκό χρώμα σε αντίθεση με τις άλλες φορητές συσκευές της κατηγορίας του που έχουν συνήθως χρωματιστό σκελετό. Επιπλέον, η συσκευή αυτή προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία ενίσχυσης της εταιρικής σας ταυτότητας συνδυάζοντας το λογότυπο της εταιρίας και το χρώμα του καλύμματος της κορυφής με προσαρμοσμένη οπτική και ακουστική αναπληροφόρηση.

Επίσης, το HERON HD3100 προσφέρει σάρωση υψηλής απόδοσης ενώ παράλληλα διαθέτει την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία 'Green Spot' για αποτελεσματικό feedback με επιπλέον λειτουργίες όπως: η τεχνολογία 'Green Spot' μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως "εργαλείο στόχευσης" όταν το scanner χρησιμοποιείται ως φορητή συσκευή ενώ όταν τοποθετείται στη βάση του, το 'Green Spot' παραμένει ενεργό δείχνοντας στο χειριστή το σημείο στο οποίο πρέπει να τοποθετηθεί το barcode για την ταχύτερη και ευκολότερη ανάγνωσή του.

Το HERON ενσωματώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται η επιχείρηση σας για να αναβαθμίσει τις λειτουργίες της στα τελικά σημεία πώλησης (P.O.S.).

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Καινοτόμος και μοναδικός σχεδιασμός
  • Πολλαπλές εναλλαγές χρωμάτων LEDS στις πλευρές και την κορυφή
  • Πολυφωνικό μεγάφωνο για μια ευρεία ποικιλία επιλογών για ηχητικό feedback
  • Μπορεί να δεχθεί εύκολα προσαρμογές όπως λογότυπο, καπάκι για την κορυφή και οπτικό/ ακουστικό Feedback
  • Τεχνολογία 'Green Spot' για αποτελεσματικότερη στόχευση και feedback
  • 5 χρόνια εγγύηση

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για να έλθετε σε επαφή μαζί μας, καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 6690900 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

Παρακαλώ επιλέξτε
Invalid Input
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας
Παρακαλώ συμπληρώστε το επώνυμό σας
Παρακαλώ συμπληρώστε την επωνυμία της εταιρείας σας
Invalid Input
Παρακαλώ εισάγετε το τηλέφωνό σας
Λάθος εισαγωγή. Παρακαλω ξαναπροσπαθήστε.
Invalid Input
Αποδείξτε ότι δεν είστε ρομπότ