Για τιμές, διαθεσιμότητα & βοήθεια στην επιλογή του κατάλληλου προϊόντος επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ. 210 6690900, 210 6047000 ή στείλτε μας email στο marketing@mobius-datalex.gr
  • ds7708-pic01

Υψηλή απόδοση για μία ευρεία γκάμα εφαρμογών!

Το νέο DS7708 ενσωματώνει χαρακτηριστικά που το καθιστούν ένα από τα κορυφαία scanners στην κατηγορία του όσον αφορά την απόδοση, την ευκολία εγκατάστασης και το συνολικό κόστος συντήρησης. Είναι ιδανικό για χρήση σε τελικά σημεία πώλησης (P.O.S.) παρέχοντας εύκολη και γρήγορη σάρωση οποιουδήποτε 1D ή 2D barcode. Χάρη στο συμπαγή σχεδιασμό του μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα σε οποιοδήποτε σημείο πώλησης, ακόμα και αν ο χώρος είναι πολύ περιορισμένος.

Επιπλέον, το DS7708 διακρίνεται για την εξαιρετική αντοχή του στις πτώσεις, γεγονός που συμβάλλει στη μεγιστοποίηση του κύκλου ζωής της συσκευής και της απόδοσης της επένδυσής σας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

Το μεγαλύτερο οπτικό πεδίο στην κατηγορία του
Διαθέτει οπτικό πεδίο 50% μεγαλύτερο από τα ανταγωνιστικά 2D scanners, επιτρέποντας τη σάρωση οποιουδήποτε barcode, σε οποιοδήποτε σημείο και αν αυτό βρίσκεται.

Απαράμιλλη ανθεκτικότητα
Χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής του, εξαλείφονται τα σημάδια από γρατσουνιές, οι οποίες θα μπορούσαν να επηρεάσουν την απόδοσή του, ενώ παράλληλα όλα τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα βρίσκονται στην κορυφή της συσκευής για την πρόληψη ζημιών σε περίπτωση διαρροής.

Σάρωση όλων των 1D και 2D barcodes, σε οποιοδήποτε μέσο
Δυνατότητα σάρωσης οποιουδήποτε 1D και 2D barcode πάνω σε κινητές συσκευές ή σε εκτυπωμένες ετικέτες, ακόμα και αν αυτό είναι δυσανάγνωστο ή κατεστραμμένο.

Σάρωση επόμενη γενιάς με ταχύτητες έως 100in/ 2.5m το δευτερόλεπτο
Επιτρέπει στους χρήστες να σαρώσουν barcodes στον ελάχιστο χρόνο που απαιτείται για να περάσει το προϊόν μπροστά από το πεδίο σάρωσης.

Τροφοδοσία ρεύματος μέσω θύρας USB
Δυνατότητα για τροφοδοσία ρεύματος μέσω θύρας USB, γεγονός που συμβάλλει στη μείωση του κόστους εγκατάστασης και διαχείρισης.

Δυνατότητα σάρωσης εικόνων
Οι χρήστες μπορούν πλέον να σαρώνουν την εικόνα μίας ταυτότητας ή επιταγής προκειμένου να καλύψουν πλήρως τις απαιτήσεις του εκάστοτε καταστήματος ή τους κανονισμούς της βιομηχανίας.

Μοναδική εμπειρία χρήσης
Υποστηρίζει πάνω από 90 διεθνή πληκτρολόγια για εύκολη εγκατάσταση σε όλο τον κόσμο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για να έλθετε σε επαφή μαζί μας, καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 6690900 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

Παρακαλώ επιλέξτε
Invalid Input
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας
Παρακαλώ συμπληρώστε το επώνυμό σας
Παρακαλώ συμπληρώστε την επωνυμία της εταιρείας σας
Invalid Input
Παρακαλώ εισάγετε το τηλέφωνό σας
Λάθος εισαγωγή. Παρακαλω ξαναπροσπαθήστε.
Invalid Input
Invalid Input