Για τιμές, διαθεσιμότητα & βοήθεια στην επιλογή του κατάλληλου προϊόντος επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ. 210 6690900, 210 6047000 ή στείλτε μας email στο marketing@mobius-datalex.gr
  • pic00

Quickscan QM2400 και QBT2400

Η νέα σειρά 2D αναγνωστών QUICKSCAN της Datalogic αποτελείται από δύο προϊόντα: Το QM2400 με βασική συνδεσιμότητα Bluetooth και το QBT2400 με το ασύρματο σύστημα STAR2.0 433 MHz της Datalogic, το πιο ασφαλές και το πιο αξιόπιστο σύστημα ασύρματης επικοινωνίας που υπάρχει στην αγορά. Και τα δύο scanners, με ξεχωριστά χαρακτηριστικά το καθένα, συνδυάζουν άριστη απόδοση σε απαράμιλλη τιμή.

Ο QuickScan QBT2400 2D σχεδιάστηκε ειδικά για να είναι η κατάλληλη ασύρματη λύση πολλαπλών εφαρμογών στο λιανικό εμπόριο. Επιτρέπει τη συλλογή δεδομένων όπως η αναπλήρωση ραφιού, εισερχόμενα προϊόντα, έλεγχος τιμών σε μικρά ή μεσαία καταστήματα. Χάρη στην ασύρματη τεχνολογία Bluetooth® 3.0 που υποστηρίζει μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε tablet μέσω Bluetooth® HID, είτε αυτό διαθέτει iOS, Android ή λειτουργικό σύστημα των Windows. Επιπλέον, διαθέτει μία θύρα microUSB στη λαβή του για την επαναφόρτιση της μπαταρίας και την αναβάθμιση του λογισμικού. Αυτό το καθιστά απολύτως ανεξάρτητο από τη βάση του

Ο QuickScan QM2400 2D είναι η πιο συμφέρουσα λύση για πολλαπλές εφαρμογές γενικής χρήσης. Χάρη στο ασύρματο σύστημα STAR2.0 433 MHz της Datalοgic, ο QuickScan QM2400 2D παρέχει μία απλή σύνδεση σημείου προς σημείο με εξαιρετική αυτονομία, καθώς επίσης και μία ασφαλή ασύρματη επικοινωνία, χωρίς διακοπές, κίνδυνο παρεμβολών, με Wi-Fi υποδομή και πολύ χαμηλή ευαισθησία σε εμπόδια. Η σταθερότητα σύνδεσης που το χαρακτηρίζει παρέχει την ασφάλεια μίας ενσύρματης συσκευής χωρίς όμως περιορισμούς στις κινήσεις.

Απόδοση

  • Δυνατότητα ανάγνωσης μίας ευρείας γκάμας 1D, 2D και PDF417 barcodes από οποιοδήποτε προσανατολισμό με πολυκατευθυντική ανάγνωση.
  • Εξαιρετική απόδοση ανάγνωσης barcode από οποιαδήποτε οθόνη κινητής συσκευής (smartphone) ή υπολογιστή με οθόνη LCD (pc, tablets, etc).

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για να έλθετε σε επαφή μαζί μας, καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 6690900 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

Παρακαλώ επιλέξτε
Invalid Input
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας
Παρακαλώ συμπληρώστε το επώνυμό σας
Παρακαλώ συμπληρώστε την επωνυμία της εταιρείας σας
Invalid Input
Παρακαλώ εισάγετε το τηλέφωνό σας
Λάθος εισαγωγή. Παρακαλω ξαναπροσπαθήστε.
Invalid Input
Invalid Input