Για τιμές, διαθεσιμότητα & βοήθεια στην επιλογή του κατάλληλου προϊόντος επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 210 6690900 ή στείλτε μας email στο marketing@mobius-datalex.gr
  • pic00

Ιδανική λύση για παρακολούθηση και ταυτοποίηση προσώπων και αντικειμένων.

Η Zebra παρουσιάζει τον πρώτο θερμικό επιτραπέζιο εκτυπωτή της που απευθύνεται σε ιατρικά κέντρα και νοσοκομεία
Μετά τον HC100 και τον φορητό QLn, η Zebra ανακοινώνει την κυκλοφορία του τρίτου εξειδικευμένου εκτυπωτή της σειράς GK420™, ιδανικός για τον χώρο της υγείας.

Η νέα σειρά εκτυπωτών GK420™ προσφέρει παρακολούθηση και ταυτοποίηση προσώπων και αντικειμένων στα νοσοκομεία, εξασφαλίζοντας σημαντική μείωση λαθών και βελτίωση των διαδικασιών.

Σχεδιασμένο πάνω στη γνωστή και αξιόπιστη πλατφόρμα εκτύπωσης των GK420™, ενσωματώνει επιπρόσθετα ειδικά χαρακτηριστικά για τον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και συγκεκριμένα για τις παρακάτω εφαρμογές:

  • Σήμανση δειγμάτων σε κάθε τμήμα του νοσοκομείου
  • Ταυτοποίηση φαρμάκων στο φαρμακείο
  • Επεξεργασία δειγμάτων στο εργαστήριο
  • Ταυτοποίηση ιστών στο κέντρο υγείας ή στο χειρουργείο
  • Σήμανση τράπεζας αίματος
  • Σήμανση ιατρικών αρχείων

Τα νέα χαρακτηριστικά του προϊόντος είναι:

  • Απολυμαντικά πλαστικά: κατασκευασμένος από ανθεκτικά, απολυμαντικά υλικά, ο εκτυπωτής GK420™ μπορεί να ανταπεξέλθει, για όλη τη διάρκεια της ζωής του, στη φθορά από τον καθημερινό καθαρισμό με δραστικές χημικές ουσίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς οι νοσοκομειακές λοιμώξεις είναι ένα θέμα που απασχολεί και προκαλεί ανησυχία σε πολλές χώρες.
  • Πιστοποιημένο τροφοδοτικό που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις IEC 60601-1: πιστοποιημένο κατά το ιατρικό πρότυπο συσκευής IEC 60601, ο εκτυπωτής μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με άλλες πιστοποιημένες συσκευές και να ενσωματωθεί σε πολλές τοποθεσίες που στο παρελθόν ήταν απαγορευμένες.

Όπως οι περισσότερες λύσεις της Zebra στον τομέα της υγείας , έτσι και οι εκτυπωτές GK420™ είναι πιστοποιημένοι και συστήνονται από τους κορυφαίους προμηθευτές Ηλεκτρονικού Προγράμματος Μητρώου Υγείας.

Επιπρόσθετα διαθέτει μία ευρεία ποικιλία από αναλώσιμα που ανταποκρίνονται σε πολύ συγκεκριμένες ανάγκες μέσα στα νοσοκομεία όπως πλαστικά δοχεία μεταφοράς αίματος και εφαρμογές κρυογονικής.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για να έλθετε σε επαφή μαζί μας, καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 6690900 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

Παρακαλώ επιλέξτε
Invalid Input
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας
Παρακαλώ συμπληρώστε το επώνυμό σας
Παρακαλώ συμπληρώστε την επωνυμία της εταιρείας σας
Invalid Input
Παρακαλώ εισάγετε το τηλέφωνό σας
Λάθος εισαγωγή. Παρακαλω ξαναπροσπαθήστε.
Invalid Input
Αποδείξτε ότι δεν είστε ρομπότ