Για τιμές, διαθεσιμότητα & βοήθεια στην επιλογή του κατάλληλου προϊόντος επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 210 6690900 ή στείλτε μας email στο marketing@mobius-datalex.gr
  • pic00

Βελτιωμένη λειτουργικότητα συνδυασμένη με μεγάλη ανθεκτικότητα

Η νέα εξελιγμένη σειρά εκτυπωτών ΖΤ400 της Zebra, συνέχεια της επιτυχημένης και αξιόπιστης σειράς ZM™,έχει μεγαλύτερη ταχύτητα εκτύπωσης και βελτιωμένες επιλογές συνδεσιμότητας, εργαλείων διαχείρισης και υποστήριξης. Οι εκτυπωτές Zebra ZT400 είναι εξαιρετικά ανθεκτικοί στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα και προσαρμόζονται στις εξελισσόμενες επιχειρηματικές ανάγκες των χρηστών. Χρησιμοποιώντας το περιβάλλον Link-OS® της Zebra, οι εκτυπωτές ενσωματώνονται, διαχειρίζονται και συντηρούνται εύκολα από οποιαδήποτε τοποθεσία.

Τόσο ο ZT410™ για πλάτος εκτύπωσης 4-ιντσών όσο και ο ZT420 ™ για πλάτος εκτύπωσης έως 6 ίντσες, προσαρμόζονται ιδανικά στις ανάγκες του χρήστη.

Ο ΖΤ400 είναι ιδανικός για πολλές εφαρμογές στη βιομηχανία, τις μεταφορές και τα Logistics και συμπληρώνει τους υπάρχοντες βιομηχανικούς εκτυπωτές ΖΤ200 της Zebra. Ο ΖΤ200 είναι ιδανικός για πελάτες που απαιτούν εφαρμογές μικρότερης κλίμακας. Ο ΖΤ400 έχει αυξημένη επεξεργαστική ισχύ και μνήμη και διαθέτει ένα ευρύτερο φάσμα χαρακτηριστικών και επιλογών.

Τα νέα χαρακτηριστικά της σειράς ZT400 προσφέρουν ευελιξία και ευκολία λειτουργίας, διαχείρισης και συντήρησης.

  • Ενσωματωμένο Ethernet και Bluetooth
  • Δύο ανοικτές υποδοχές μέσων για προαιρετική συνδεσιμότητα , συμπεριλαμβανομένων 802.11 a / b / g / n .
  • Η υποστήριξη υποδοχής USB επιτρέπει την εύκολη διαμόρφωση του εκτυπωτή
  • Αυξημένη εργονομία στην εισαγωγή αναλωσίμων
  • Δυναμικοί κωδικοί QR για άμεση επίλυση των σφαλμάτων του εκτυπωτή μέσω web.

Η Υποστήριξη Link- OS φέρνει πολλά οφέλη, όπως εικονικές συσκευές που σας επιτρέπουν διασύνδεση του εκτυπωτή σε θέσεις που ήταν τοποθετημένα υπό κατάργηση ή ανταγωνιστικά μοντέλα. Ο Profile Manager σας επιτρέπει να διαχειριστείτε έναν ή περισσότερους εκτυπωτές, ή όλους τους Link-OS εκτυπωτές στο δίκτυό σας από οπουδήποτε στον κόσμο .
Προαιρετικά , οι διευρυμένες δυνατότητες RFID δίνουν μεγαλύτερες δυνατότητες επίβλεψης και εντοπισμού για τις επιχειρήσεις. Ο ZT410 600dpi είναι ιδανικός για εφαρμογές μικρής ετικέτας , όπως στην επισήμανση ηλεκτρονικών ειδών, κοσμημάτων και μικρών συσκευασιών.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για να έλθετε σε επαφή μαζί μας, καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 6690900 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

Παρακαλώ επιλέξτε
Invalid Input
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας
Παρακαλώ συμπληρώστε το επώνυμό σας
Παρακαλώ συμπληρώστε την επωνυμία της εταιρείας σας
Invalid Input
Παρακαλώ εισάγετε το τηλέφωνό σας
Λάθος εισαγωγή. Παρακαλω ξαναπροσπαθήστε.
Invalid Input
Αποδείξτε ότι δεν είστε ρομπότ