Για τιμές, διαθεσιμότητα & βοήθεια στην επιλογή του κατάλληλου προϊόντος επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ. 210 6690900, 210 6047000 ή στείλτε μας email στο marketing@mobius-datalex.gr
  • pic00

Εύκολη χρήση, μέγιστη απόδοση

Μην αφήσετε το μικρό μέγεθος αυτού του PDA να σας παραπλανήσει. Κάτω από το κομψό και εργονομικό σχεδιασμό του κρύβεται μια στιβαρή συσκευή (κλάση προστασίας IP54, αντοχή σε πτώση από 1,2m) ιδανική για το Λιανικό Εμπόριο, την Βιομηχανία, τις Μεταφορές και τα Logistics.

Το πρώτο χαρακτηριστικό που θα προσέξετε απο τη στιγμή που πάρετε στα χέρια σας το Lynx PDA, είναι η εντυπωσιακή 2.7 ‘’ οθόνη του. Χάρη στη νέα τεχνολογία που βελτιώνει αισθητά την ανάγνωση σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, είναι ξεκούραστο στη χρήση ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού.

Εξωτερικά το PDA είναι εργονομικό, εύκολο στη χρήση και ελκυστικό στο μάτι. Παράλληλα είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία τελευταίας γενιάς κάνοντας  την εργασία σας εξαιρετικά άνετη. Το Lynx PDA ενσωματώνει σύστημα πλοήγησης GPS, τηλέφωνο, κάμερα, υπολογιστή και σαρωτή barcode - όλα σε μία συσκευή. Κάθε χαρακτηριστικό της συσκευής, από το ενσωματωμένο GPS με υβριδικό σύστημα εντοπισμού θέσης Skyhook μέχρι την 3 Megapixel κάμερα  με ενσωματωμένο flash και ασύρματη  τεχνολογία Bluetooth, 802.11 b/g/n και HSPA+ (3G/4G) ασύρματο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο, έχει σχεδιαστεί ειδικά για την εύκολη χρήση της συσκευής με στόχο τη μέγιστη απόδοση. Επιπλέον, το Lynx προσφέρει  γρήγορη και ακριβή ανάγνωση barcode 1D ή κατ επιλογή 2D imager.

Μικρού μεγέθους & ελαφρύ
Εξαιρετικά εργονομικό και εύκολα διαχειρίσιμο, με μέγεθος και βάρος συγκρινόμενα με smartphone

Κατασκευασμένο κατάλληλα για χρήση στο Λιανικό εμπόριο και στις Διανομές
Με αντοχή σε πτώσεις από 1,2m και κλάση προστασίας IP54

Επιλογή laser ή imager
Προσφέρει ταχύτητα και ακρίβεια για όλες τις εφαρμογές εντατικής σάρωσης με λέιζερ, αλλά επίσης και έναν 2D imager τελευταίας τεχνολογίας. Περιλαμβάνεται κάμερα αυτόματης εστίασης για εξειδικευμένες εφαρμογές

2.7’’ QVGA έγχρωμη οθόνη αφής
Χρήση σε εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον

Επιλογή HSPA+ (3G/4G)
Τεχνολογία αιχμής για ευρυζωνική επικοινωνία και ενσωματωμένο σύστημα GPS (A-GPS)

Λύση Out of the box
Περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για τη λειτουργία της συσκευής (μπαταρία, τροφοδοτικό, καλώδιο)

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για να έλθετε σε επαφή μαζί μας, καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 6690900 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

Παρακαλώ επιλέξτε
Invalid Input
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας
Παρακαλώ συμπληρώστε το επώνυμό σας
Παρακαλώ συμπληρώστε την επωνυμία της εταιρείας σας
Invalid Input
Παρακαλώ εισάγετε το τηλέφωνό σας
Λάθος εισαγωγή. Παρακαλω ξαναπροσπαθήστε.
Invalid Input
Αποδείξτε ότι δεν είστε ρομπότ